Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 954 kJ / 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,48 g |
| Tuky | 42,26 g |
| – nasycené | 7,12 g |
| – nenasycené | 30,11 g |
| –– mononenasycené | 24,44 g |
| –– polynenasycené | 5,68 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 26,10 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 664 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 43,74 g |
| – cukry | 28,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |