Nutriční hodnoty (Klobása na zelenine)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,56 g |
| Tuky | 12,80 g |
| – nasycené | 1,11 g |
| – nenasycené | 11,00 g |
| –– mononenasycené | 7,49 g |
| –– polynenasycené | 3,51 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 9,57 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,70 g |
| – cukry | 26,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 2 zelené a 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 pórek, 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |