Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí plátek pomalu pečený na bílém víně a pomerančích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 072 kJ /
3 124 kcal
Bílkoviny236,01 g
– z toho živočišné bílkoviny233,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,01 g
Tuky169,60 g
– nasycené13,60 g
– nenasycené147,60 g
–– mononenasycené104,30 g
–– polynenasycené43,30 g
––– omega 314,80 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 930 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy84,13 g
– cukry59,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg krůtích plátků s kůží (vykostěná horní část stehna) Krůta prsa bez kůže 1000 g
1,5 dl 1,5 dl oleje Olej řepkový 150 ml
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
2 PL 2 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl (poměrně hodně) Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
máslo (plátek o síle cca 1,5 cm) Máslo kravské
0,5 l 0,5 l bílého vína Víno bílé suché 500 ml
šťáva ze 2 pomerančů Pomeranč čerstvý
škrob Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.