Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 673 kJ /
1 117 kcal
Bílkoviny9,04 g
– z toho živočišné bílkoviny4,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,54 g
Tuky107,30 g
– nasycené45,04 g
– nenasycené61,14 g
–– mononenasycené51,91 g
–– polynenasycené9,23 g
––– omega 30,19 g
Vláknina13,37 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy25,60 g
– cukry5,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
260 260 g krájených rajčat z plechovky Rajče červené čerstvé 15600 g
240 g 240 g konzervovaných červených fazolí Fazole červená ledvina 240 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 lžička 1 lžička červené sladké papriky (podle chuti i více) Paprika červená sušená 1 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1/4 lžičky 1/4 lžičky chilli vloček Chilli paprička sušená 1.25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého černého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
1 1 větší hrst těstovin Těstoviny pšeničné
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
1 lžička 1 lžička sušeného oregana Oregano sušené 5 g
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.