Nutriční hodnoty (Mátové dortíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 025 kJ / 3 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
Tuky | 248,97 g |
– nasycené | 130,84 g |
– nenasycené | 103,73 g |
–– mononenasycené | 85,56 g |
–– polynenasycené | 18,16 g |
––– omega 3 | 4,94 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 331,03 g |
– cukry | 241,83 g |
––– laktóza | 15,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
12 dkg 12 dkg cukru | Cukr bílý | 120 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
12 dkg 12 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
250 g 250 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
želatina | Želatina vepřová | |
marcipán | Marcipán |