Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrové bagety s celerovou natí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 040 kJ /
2 400 kcal
Bílkoviny77,55 g
– z toho živočišné bílkoviny28,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,15 g
Tuky95,51 g
– nasycené46,11 g
– nenasycené46,69 g
–– mononenasycené34,86 g
–– polynenasycené11,82 g
––– omega 30,53 g
Vláknina13,68 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,00 g
Sacharidy300,64 g
– cukry28,22 g
––– laktóza7,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
lžička lžička cukru Cukr bílý
21 g 21 g droždí Droždí pekařské lisované 21 g
70 g 70 g měkkého sádla Sádlo vepřové 70 g
400 g 400 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
300 300 – 320 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 3 rovné lžičky soli Sůl mořská
120 g 120 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 120 g
větší hrst hrst krájené celerové natě Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.