Nutriční hodnoty (Sýrové bagety s celerovou natí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 040 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,15 g |
Tuky | 95,51 g |
– nasycené | 46,11 g |
– nenasycené | 46,69 g |
–– mononenasycené | 34,86 g |
–– polynenasycené | 11,82 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 13,68 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 300,64 g |
– cukry | 28,22 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
70 g 70 g měkkého sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
400 g 400 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
300 300 – 320 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3 3 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
120 g 120 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
větší hrst hrst krájené celerové natě | Petržel nať čerstvá |