Nutriční hodnoty (Pampeliškový med z třtinového cukru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 584 kJ / 3 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 985,98 g |
| – cukry | 977,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 250 květů pampelišky | Pampeliška květ čerstvý | |
| 1 1 citron (pokud možno chemicky neošetřený nebo alespoň dobře omytý) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 kg 1 kg tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 1000 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |