Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s bazalkou a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 3,67 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 1,37 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,50 g |
– cukry | 37,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
200 ml 200 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 52.5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
zeleninový vývar nebo voda | Vývar zeleninový | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej nebo máslo | Olej řepkový | |
mozzarella do hotové polévky | Mozzarella kravská |