Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s bazalkou a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 515 kJ / 362 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g | 
| Tuky | 3,67 g | 
| – nasycené | 0,29 g | 
| – nenasycené | 1,37 g | 
| –– mononenasycené | 0,75 g | 
| –– polynenasycené | 0,62 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 19,11 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 95 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 61,50 g | 
| – cukry | 37,73 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g | 
| 200 ml 200 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 52.5 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| třtinový cukr | Cukr třtinový | |
| zeleninový vývar nebo voda | Vývar zeleninový | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej nebo máslo | Olej řepkový | |
| mozzarella do hotové polévky | Mozzarella kravská | 
 
	