Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s bazalkou a mozzarellou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 515 kJ /
362 kcal
Bílkoviny13,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,20 g
Tuky3,67 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené1,37 g
–– mononenasycené0,75 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy61,50 g
– cukry37,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
200 ml 200 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
3-4 lžíce 3-4 lžíce nasekané bazalky Bazalka čerstvá 52.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
třtinový cukr Cukr třtinový
zeleninový vývar nebo voda Vývar zeleninový
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej nebo máslo Olej řepkový
mozzarella do hotové polévky Mozzarella kravská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.