Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s klobáskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 027 kJ /
1 679 kcal
Bílkoviny123,48 g
– z toho živočišné bílkoviny61,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,58 g
Tuky48,28 g
– nasycené25,74 g
– nenasycené22,24 g
–– mononenasycené10,74 g
–– polynenasycené11,50 g
––– omega 30,07 g
Vláknina55,82 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 3,81 g
Sůl8,80 g
Sacharidy163,00 g
– cukry14,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g fazolí (ledvina) Fazole bílé 250 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 kusy 2 kusy ostravských klobásek Klobása 440 g
1 hrst 1 hrst listové petržele Petržel kořenová čerstvá
1 lžíce 1 lžíce červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.