Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 027 kJ / 1 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,58 g |
Tuky | 48,28 g |
– nasycené | 25,74 g |
– nenasycené | 22,24 g |
–– mononenasycené | 10,74 g |
–– polynenasycené | 11,50 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 55,82 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 163,00 g |
– cukry | 14,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g fazolí (ledvina) | Fazole bílé | 250 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 kusy 2 kusy ostravských klobásek | Klobása | 440 g |
1 hrst 1 hrst listové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |