Nutriční hodnoty (Jogurtová "zebra")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 307 kJ / 3 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 192,24 g |
| – nasycené | 23,08 g |
| – nenasycené | 153,00 g |
| –– mononenasycené | 109,00 g |
| –– polynenasycené | 44,00 g |
| ––– omega 3 | 12,41 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 398,40 g |
| – cukry | 157,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 250 ml 250 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 20 ml |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypaní | Mouka pšeničná hrubá |