Nutriční hodnoty (Zelí s vločkami a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 632 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,96 g |
Tuky | 38,59 g |
– nasycené | 22,00 g |
– nenasycené | 10,86 g |
–– mononenasycené | 8,22 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 32,98 g |
– cukry | 6,28 g |
––– laktóza | 3,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
¼ hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 30 g |
1 1 bílá část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce kokosového oleje | Olej kokosový | 20 ml |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé |