Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí s vločkami a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 632 kJ /
629 kcal
Bílkoviny30,87 g
– z toho živočišné bílkoviny19,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,96 g
Tuky38,59 g
– nasycené22,00 g
– nenasycené10,86 g
–– mononenasycené8,22 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,18 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy32,98 g
– cukry6,28 g
––– laktóza3,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
¼ hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
2 lžíce 2 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 30 g
1 1 bílá část jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce kokosového oleje Olej kokosový 20 ml
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
rajčata Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.