Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s pohankou a slaninovými škvarečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 329 kJ /
1 035 kcal
Bílkoviny14,26 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,76 g
Tuky84,63 g
– nasycené41,17 g
– nenasycené42,32 g
–– mononenasycené36,05 g
–– polynenasycené6,28 g
––– omega 30,11 g
Vláknina17,09 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,10 g
Sacharidy46,60 g
– cukry11,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
3 stroužky 3 stroužky českého česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku pohankové lámanky Pohanka loupaná
olej Olej řepkový
zeleninový vývar Vývar zeleninový
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.