Nutriční hodnoty (Chobotničky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 808 kJ / 1 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,25 g |
Tuky | 39,05 g |
– nasycené | 3,47 g |
– nenasycené | 33,00 g |
–– mononenasycené | 21,41 g |
–– polynenasycené | 11,59 g |
––– omega 3 | 3,01 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 219,20 g |
– cukry | 15,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150-160 g 150-160 g vody | Voda | 155 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
5 g 5 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 5 g |
olivy plněné papričkou | Olivy čerstvé zralé | |
vejce na potření | Vejce slepičí |