Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chobotničky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 808 kJ /
1 388 kcal
Bílkoviny35,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,25 g
Tuky39,05 g
– nasycené3,47 g
– nenasycené33,00 g
–– mononenasycené21,41 g
–– polynenasycené11,59 g
––– omega 33,01 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy219,20 g
– cukry15,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150-160 g 150-160 g vody Voda 155 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
lžička lžička soli Sůl mořská
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
5 g 5 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 5 g
olivy plněné papričkou Olivy čerstvé zralé
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.