Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 820 kJ /
435 kcal
Bílkoviny6,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,71 g
Tuky4,23 g
– nasycené1,90 g
– nenasycené1,78 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,20 g
Vláknina26,03 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 412 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy82,77 g
– cukry66,19 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzený hovězí jazyk Jazyk hovězí uzený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
1 1 velká snítka libečku Libeček čerstvý
voda Voda
100 ml 100 ml vývaru z jazyka Vývar hovězí 100 ml
4 4 menší jablka Jablko čerstvé 600 g
3 lžíce 3 lžíce krenexu Křen sterilovaný 45 g
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku Česnek sušený 5 g
1 1 cm široký plátek másla Máslo kravské 1 g
sůl podle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.