Nutriční hodnoty (Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 820 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,71 g |
Tuky | 4,23 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 1,78 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 26,03 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 82,77 g |
– cukry | 66,19 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uzený hovězí jazyk | Jazyk hovězí uzený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 1 velká snítka libečku | Libeček čerstvý | |
voda | Voda | |
100 ml 100 ml vývaru z jazyka | Vývar hovězí | 100 ml |
4 4 menší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
3 lžíce 3 lžíce krenexu | Křen sterilovaný | 45 g |
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
1 1 cm široký plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská |