Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory po římsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 385 kJ /
1 526 kcal
Bílkoviny67,04 g
– z toho živočišné bílkoviny48,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,44 g
Tuky76,75 g
– nasycené29,59 g
– nenasycené42,58 g
–– mononenasycené33,27 g
–– polynenasycené9,31 g
––– omega 30,30 g
Vláknina26,64 g
Cholesterol 171 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy130,80 g
– cukry25,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 dkg 60 dkg vařených brambor Brambor zimní 600 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
30 dkg 30 dkg mletého masa Vepřový ořez 300 g
30 dkg 30 dkg rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce petrželky, bazalky Bazalka čerstvá 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.