Nutriční hodnoty (Brambory po římsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 385 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,44 g |
Tuky | 76,75 g |
– nasycené | 29,59 g |
– nenasycené | 42,58 g |
–– mononenasycené | 33,27 g |
–– polynenasycené | 9,31 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 26,64 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 130,80 g |
– cukry | 25,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 dkg 30 dkg mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
30 dkg 30 dkg rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželky, bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |