Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze slepice – light)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 195 kJ /
3 154 kcal
Bílkoviny148,65 g
– z toho živočišné bílkoviny110,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,65 g
Tuky161,80 g
– nasycené32,10 g
– nenasycené124,84 g
–– mononenasycené84,22 g
–– polynenasycené40,62 g
––– omega 37,50 g
Vláknina33,65 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 8,95 g
Sůl21,50 g
Sacharidy259,70 g
– cukry66,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g masa ze slepice (vařeného) Slepice 1000 g
50 g 50 g houby Jidášovo ucho (sušené) Jidášovo ucho čerstvé 50 g
200 g 200 g hub (sterilovaných v kořeněném sladkokyselém nálevu) Hřib čerstvý 200 g
200 g 200 g kapie (sterilované) Paprika červená čerstvá 200 g
200 g 200 g kukuřice (sterilované v nálevu) Kukuřice sterilovaná 200 g
200 g 200 g ananasu (kompotovaného) Ananas zavařený 200 g
100 g 100 g sójové omáčky (světlé) Sójová omáčka Tamari 100 ml
100 g 100 g hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 100 g
50 g 50 g vývaru Vývar masový
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa Ocet lihový 22.5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
mleté chilli (volitelně) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.