Nutriční hodnoty (Salát ze slepice – light)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 195 kJ / 3 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,65 g |
Tuky | 161,80 g |
– nasycené | 32,10 g |
– nenasycené | 124,84 g |
–– mononenasycené | 84,22 g |
–– polynenasycené | 40,62 g |
––– omega 3 | 7,50 g |
Vláknina | 33,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 8,95 g |
Sůl | 21,50 g |
Sacharidy | 259,70 g |
– cukry | 66,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g masa ze slepice (vařeného) | Slepice | 1000 g |
50 g 50 g houby Jidášovo ucho (sušené) | Jidášovo ucho čerstvé | 50 g |
200 g 200 g hub (sterilovaných v kořeněném sladkokyselém nálevu) | Hřib čerstvý | 200 g |
200 g 200 g kapie (sterilované) | Paprika červená čerstvá | 200 g |
200 g 200 g kukuřice (sterilované v nálevu) | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
200 g 200 g ananasu (kompotovaného) | Ananas zavařený | 200 g |
100 g 100 g sójové omáčky (světlé) | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
100 g 100 g hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 100 g |
50 g 50 g vývaru | Vývar masový | |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
mleté chilli (volitelně) | Chilli paprička sušená |