Nutriční hodnoty (Okurkový tvaroh s koprem a pažitkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,13 g |
| Tuky | 25,31 g |
| – nasycené | 10,66 g |
| – nenasycené | 13,38 g |
| –– mononenasycené | 11,78 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,68 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 14,21 g |
| – cukry | 13,13 g |
| ––– laktóza | 13,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hrudkového tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 2 větší okurky – nakládačky | Okurka salátová čerstvá | |
| cca 100 ml 100 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
| mleté bílé koření | Pepř bílý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |