Nutriční hodnoty (Okurkový tvaroh s koprem a pažitkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,13 g |
Tuky | 25,31 g |
– nasycené | 10,66 g |
– nenasycené | 13,38 g |
–– mononenasycené | 11,78 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,68 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 14,21 g |
– cukry | 13,13 g |
––– laktóza | 13,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hrudkového tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 větší okurky – nakládačky | Okurka salátová čerstvá | |
cca 100 ml 100 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
mleté bílé koření | Pepř bílý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská |