Nutriční hodnoty (Pečené rybí filé na rajčatech a oreganu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 401 kJ / 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
| Tuky | 7,10 g |
| – nasycené | 2,78 g |
| – nenasycené | 3,08 g |
| –– mononenasycené | 1,65 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 29,01 g |
| – cukry | 17,55 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 300 g 300 g rajčat (nejlépe keříčková) | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 lžíce lístků čerstvého oregana (dobromysli) | Oregano čerstvé | |
| olivový olej | Olej řepkový | |
| 4 4 tenké plátky másla (nemusí být) | Máslo kravské | 4 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |