Nutriční hodnoty (Květák zapečený v ajvaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 868 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 19,75 g |
| – nasycené | 12,80 g |
| – nenasycené | 5,95 g |
| –– mononenasycené | 5,15 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 16,67 g |
| – cukry | 15,67 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g květáku | Květák čerstvý | 500 g |
| 350 ml 350 ml ajvaru | Ajvar | |
| 6 6 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 polévkové lžíce parmezánu | Parmezán | |
| 125 g 125 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |