Nutriční hodnoty (Květák zapečený v ajvaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 868 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 19,75 g |
– nasycené | 12,80 g |
– nenasycené | 5,95 g |
–– mononenasycené | 5,15 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 16,67 g |
– cukry | 15,67 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g květáku | Květák čerstvý | 500 g |
350 ml 350 ml ajvaru | Ajvar | |
6 6 žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 polévkové lžíce parmezánu | Parmezán | |
125 g 125 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |