Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák zapečený v ajvaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 868 kJ /
446 kcal
Bílkoviny44,50 g
– z toho živočišné bílkoviny32,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky19,75 g
– nasycené12,80 g
– nenasycené5,95 g
–– mononenasycené5,15 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,04 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy16,67 g
– cukry15,67 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g květáku Květák čerstvý 500 g
350 ml 350 ml ajvaru Ajvar
6 6 žampionů Žampion čerstvý
2 2 polévkové lžíce parmezánu Parmezán
125 g 125 g mozzarelly Mozzarella kravská 125 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.