Nutriční hodnoty (Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 016 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,49 g |
Tuky | 1,65 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 1,01 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 18,46 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 40,05 g |
– cukry | 26,04 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mrkve | Mrkev čerstvá | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
olivový olej | Olej olivový | |
olej na pečicí papír |