Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 016 kJ /
243 kcal
Bílkoviny8,09 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,49 g
Tuky1,65 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,01 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina18,46 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,22 g
Sacharidy40,05 g
– cukry26,04 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mrkve Mrkev čerstvá 600 g
2 lžíce 2 lžíce bílého hustého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
olivový olej Olej olivový
olej na pečicí papír

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.