Nutriční hodnoty (Bramborové soudky se sýrem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 276 kJ / 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 15,38 g |
| – nasycené | 9,00 g |
| – nenasycené | 5,65 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,25 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 67,25 g |
| – cukry | 10,25 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7-8 7-8 středních brambor | Brambor zimní | 375 g |
| 100 g 100 g uzeného strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 100 anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na farmářské brambory | Brambor zimní |