Nutriční hodnoty (Bilé fazole v sýrovo-kečupové omáčce s bílou paprikou, podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 588 kJ / 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,82 g |
| Tuky | 15,39 g |
| – nasycené | 9,12 g |
| – nenasycené | 5,87 g |
| –– mononenasycené | 5,06 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,49 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,67 g |
| Sacharidy | 33,67 g |
| – cukry | 22,65 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva bilých fazolí v ve slaném nálevu | Fazole bílé | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| cca 50 g 50 g kečupu (podle chuti) | Kečup sladký | 50 ml |
| cca 100 g 100 g sýra (dle vašeho výběru) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| provensálské koření | Provensálské koření |