Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s houbami a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 732 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 61,03 g |
– nasycené | 26,16 g |
– nenasycené | 26,48 g |
–– mononenasycené | 21,90 g |
–– polynenasycené | 4,58 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 173,85 g |
– cukry | 19,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
6 6 hnědých žampionů | Žampion čerstvý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g jemně strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |