Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s houbami a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 732 kJ / 1 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 61,03 g |
| – nasycené | 26,16 g |
| – nenasycené | 26,48 g |
| –– mononenasycené | 21,90 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 881 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,38 g |
| Sacharidy | 173,85 g |
| – cukry | 19,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 6 6 hnědých žampionů | Žampion čerstvý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 150 g 150 g jemně strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |