Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s houbami a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 732 kJ /
1 609 kcal
Bílkoviny80,09 g
– z toho živočišné bílkoviny60,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky61,03 g
– nasycené26,16 g
– nenasycené26,48 g
–– mononenasycené21,90 g
–– polynenasycené4,58 g
––– omega 30,27 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 881 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,38 g
Sacharidy173,85 g
– cukry19,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brambor Brambor zimní 1000 g
6 6 hnědých žampionů Žampion čerstvý
drcený kmín Kmín mletý
1 PL 1 PL sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 pórek Pórek čerstvý
150 g 150 g jemně strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.