Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Hamburger Classic

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 5. 2012 17:53

Suroviny pro 8

8

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 367 kJ / 2 239 kcal
Bílkoviny286,97 g
Tuky57,45 g
Vláknina55,64 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 1,58 g
Sůl1,20 g
Sacharidy118,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

masozravec

8. 5. 2014 07:59

Casino. Ty musis byt tam vulgární ty *************
:-) :-) :-)

zizala zizala (moderátorka)

27. 1. 2014 14:59

casino: Naprosto nechápu, proč oslovujete mne kvůli téměř dva roky starému komentáři :-/ Účast neregistrovaných řešte s adminy.

casino casino

27. 1. 2014 14:43

zizala:30.05.2012 07:36:18
...a nezkoušeli jste jednat s adminy o eliminaci čí přímo anihilaci "neregistrovaných"
Ve světě frčí tolerance k "registrovaným", tak proč na TOP je tomu opačně:-)):-)):-))
Nevadí mi, když se do mě naváží kdejaký neregistrovaný hvězda, to beru jako folkor..., ale mám bobky, až někdo neregistrovaná začne pod "mými" recepty perlit samou chválu. Nikomu (stejně je to s dokazováním věrnosti) nedokážu, že si sám sobě nechválím recepty.
Na Labužníkovi byla (já ji tam už nezažil) paní, která se stylizovala do role bodré babičky. Každého nováčka přehnaně vítala, psala komentáře jak je autor úžasný že vymyslel takovou mňamku (no, skoro jakoby to bylo tady) a pod různými nicky prý to psala i pod své recepty. Obhajovala se, že to ona nepíše, ale čím víc se hájila tím to bylo horší a horší... Nakonec se ztratila...
Nerad bych dopadl podobně:-))
Dovedu pochopit, že vlastníky TOP k toleranci vedou komerční zájmy, ale je otázne, zda méně není někdy vlastně více:-//
(toto bych napsal do "Nové příspěvky diskuze", ale nevím, jak tam založit nové vlákno) Edit: Právě mi SZ došel návod, tak se polepším:-))

tejaja tejaja (moderátorka)

27. 1. 2014 13:32

Marthas: preboha, ty nechápeš čo čítaš alebo nečítaš pozorne:no:...kde sa dožadujem vyjadrenia v gramoch alebo miligramoch?!? Keby si čítal pozorne, tak by si pochopil, že sa desím množstva soli a korenia a nie, že chcem to vyjadriť v gramoch:no:....komu není z hora dáno...:-D:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

27. 1. 2014 13:03

chocolate:Madam , nečtěto to ! :-D

chocolate chocolate

26. 1. 2014 22:46

Veronika.Hrozna:Co hulíš ženo?Píšeš naprosto nesouvisle a mimo mísu.A ne jen pod tímto rcp.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 1. 2014 22:26

Daniella O.: Toto není večeře,nýbrž nějaká svačinka ! Jestli je tohle americká večeře ,tak z čeho jsou tak tlustí ? Předpokládám ovšem ,že 1 kus na jednoho.

Daniella O. Daniella O.

26. 1. 2014 21:46

Nikolsusu; , hamburger se zasadne nesoli a nepepri. je to ciste hovezi masicko, jemne mlete a na taliri si kazdy dochucuje sam. Tatarku jsem v hamburgeru v zivote nevidela. Zapomel jste podotknout, ze hamburgerove housky se musi nejdrive potrit rozpustenym maslem a dat chvilku na gril. Cedar neni velmi vhodny, lepsi je Swiss syr nebo nejaky s cerstvym koprem. Navic neudavate dobu grilovani. Nekdo ma rad propeceny, nekdo uprostred ruzovy atd....Tohle neni vecere v americkem stylu...

Marthas

26. 1. 2014 20:46

tejaja: to si to neumíte dochutit sami? potřebujete vyjádření dochucovadel v gramech, né-li miligramech?? proboha...

daskibabe

31. 7. 2012 03:21

karamela: naprosto s tebou souhlasim,

karamela

4. 7. 2012 17:21

Co se ofrňujete? :-D
U kdejakého blivajzu ala vařil pejsek a kočička máte tisíc připomínek, že kdo nezkusil, nemá hanět a najednou tisíc řečí. Vyzkoušejte, pak hodnoťte :-D

eva hubova eva hubova

1. 7. 2012 23:51

Koření a ostatní suroviny jsme dali podle naší chuti:-p foto a:yes:

chocolate chocolate

30. 5. 2012 10:45

Proč vtipálek?Třeba kouká na "Jste to, co jíte" a vzal si k srdci rady doktorky Kateřiny, že zelenina je zdravá, případně chová králíky, kteří těch 8 ks salátů schroupou.

magdalenka magdalenka

30. 5. 2012 10:07

k.k.:čo sa čuduješ, pri kopírovaní sa stávajú aj takéto veci. Prípadne ide o špeciálny plátkový šalát. (kúpiš jeden menší plátok a nakŕmiš rodinu...) K nám asi ešte nedorazil.:-))

zizala zizala (moderátorka)

30. 5. 2012 07:36

Já mám pocit, že tu opět máme nějakého "vtipálka" :-/

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: hamburger recept jak se dělá hamburger recept na hamburger recept hamburger recepty na hamburgery z hovězího masa hovězí hamburger recept recept na hamburgery z mletého hovězího masa co se dáva do hamburgru hamburger hamburger z mletého hovězího masa hovězí hamburger hamburger na panvi hamburger z hovězího masa hovezí maso na hamburger hovězí hamburger na pánvi recepty hovězí hamburger recepty na hamburger co do hamburgeru co se dava do hamburgeru recept na hamburgery z hovězího masa

Suroviny: maso mleté mix, houska, salát ledový, sýr chedar, cibule, rajče, tatarská omáčka, kečup sladký, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hamburger Classic

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6G07