Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gurmánská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 373 kJ /
328 kcal
Bílkoviny20,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky15,27 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,07 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy25,70 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
kedlubna Kedluben čerstvý
květák Květák čerstvý
pórek Pórek čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 měkké sýry Sýr tavený
kousek kousek Pangase (nebo Aljašské tresky) Pangas filet
kus kus tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30%
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
Podravka Kořenící směs sypká
pár kapek kapek citronu Citrón čerstvý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.