Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,07 g |
Tuky | 4,52 g |
– nasycené | 2,70 g |
– nenasycené | 1,71 g |
–– mononenasycené | 1,51 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 2,30 g |
– cukry | 2,25 g |
––– laktóza | 1,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
1 tenký plátek 1 tenký plátek změklého másla | Máslo kravské | |
3 plátky 3 plátky sušených rajčat (naložených v oleji) | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 30 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1 lžička 1 lžička oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |