Nutriční hodnoty (Jednoduchý zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 818 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,77 g |
| Tuky | 1,27 g |
| – nasycené | 0,39 g |
| – nenasycené | 0,72 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 94 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,21 g |
| – cukry | 15,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-600 g 500-600 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 550 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 sklenice 1 sklenice řezané kapie ve sladkokyselém nálevu (440 g) | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový |