Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy - vynikající :o))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 553 kJ /
5 151 kcal
Bílkoviny60,13 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,66 g
Tuky288,86 g
– nasycené143,76 g
– nenasycené130,74 g
–– mononenasycené108,10 g
–– polynenasycené22,64 g
––– omega 35,01 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 474 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy569,60 g
– cukry386,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
100 ml 100 ml teplé vody Voda 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.