Nutriční hodnoty (Jahodové řezy - vynikající :o))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 553 kJ / 5 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,66 g |
Tuky | 288,86 g |
– nasycené | 143,76 g |
– nenasycené | 130,74 g |
–– mononenasycené | 108,10 g |
–– polynenasycené | 22,64 g |
––– omega 3 | 5,01 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 569,60 g |
– cukry | 386,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
100 ml 100 ml teplé vody | Voda | 100 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |