Nutriční hodnoty (Jahodové řezy - vynikající)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 553 kJ / 5 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,66 g |
| Tuky | 288,86 g |
| – nasycené | 143,76 g |
| – nenasycené | 130,74 g |
| –– mononenasycené | 108,10 g |
| –– polynenasycené | 22,64 g |
| ––– omega 3 | 5,01 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 1,67 g |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 569,60 g |
| – cukry | 386,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 100 ml 100 ml teplé vody | Voda | 100 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| tuk (na vymazání) | Margarín | |
| polohrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná polohrubá |