Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s opečenou hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 499 kJ / 1 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,81 g |
| Tuky | 85,59 g |
| – nasycené | 41,52 g |
| – nenasycené | 42,16 g |
| –– mononenasycené | 36,06 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 37,25 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 152,20 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 200-250 g 200-250 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 225 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |