Nutriční hodnoty (Kachna plněná jalbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
| Tuky | 4,08 g |
| – nasycené | 1,76 g |
| – nenasycené | 1,86 g |
| –– mononenasycené | 0,64 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 21,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 58,78 g |
| – cukry | 41,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1/2 1/2 Knorr | ||
| voda | Voda | |
| alobal | ||
| 1 1 sterilované červené zelí v nálevu | Zelí červené sterilované | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo (použila jsem vybraný tuk z kachny) | Sádlo vepřové | |
| 1 hrnek 1 hrnek vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |