Nutriční hodnoty (Poctivá fazolačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 411 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,78 g |
Tuky | 19,59 g |
– nasycené | 8,34 g |
– nenasycené | 10,80 g |
–– mononenasycené | 7,07 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 98,65 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 119,25 g |
– cukry | 13,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g barevných fazolí | Fazole červená ledvina | 250 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
1-2 1-2 klobásy | Klobása | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka majoránky | Majoránka sušená | |
vývar (lze nahradit vodou) | Vývar masový |