Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Poctivá fazolačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 411 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny52,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,78 g
Tuky19,59 g
– nasycené8,34 g
– nenasycené10,80 g
–– mononenasycené7,07 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 31,05 g
Vláknina98,65 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy119,25 g
– cukry13,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g barevných fazolí Fazole červená ledvina 250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
1-2 1-2 klobásy Klobása
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
mletá paprika Paprika červená sušená
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mletý kmín Kmín mletý
bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka majoránky Majoránka sušená
vývar (lze nahradit vodou) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.