Brasírovaná hovězí žebra
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 045 kJ / 2 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,31 g |
Tuky | 181,17 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 102,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 7. 2020 18:50
Zdravím, nerozumím, co se dává do vývaru a co do marinády a co do pekáče ?! Do vývaru bobkový list, provensálské, bylinky, do marinády hořčice, medy, olej, do pekáče pak vývar a cibule a mrkev ?
děkuji,
slarik
děkuji,
slarik
9. 2. 2014 15:12
Vyzkoušeno! S bramborovou kaší skvělý nedělní oběd za pár korun. Dělala jsem menší množství a hotovo bylo za 4 hodiny.

17. 4. 2013 11:20
Nevíme si rady,chtěli bychom udělat jablečný štruplet 


29. 10. 2012 21:50
Eliza: Jo ták, no však i tak nás zas překvapíš

29. 10. 2012 21:46
aaadobromila: Netýkalo se to dobrot kulinářských, ale mé práce -dobroty pro oko. Nerada jsem mystifikovala...
Jen jsem při té příležitosti i ochutnala nové pokrmy.

Jen jsem při té příležitosti i ochutnala nové pokrmy.
29. 10. 2012 21:28
Eliza: Jen se nečervenej!! Tyjo, Ty jsi členem nějaké poroty co se týče dobrot, jo? Tak to by se mi taky líbilo
To zas v budoucnu budou recepty jedna báseň, co?


29. 10. 2012 19:21
aaadobromila: Neblázni, až se červenám, vychovali mě ke skromnosti...
Na druhou stranu: děkuju, Tvoje slova ocenění mě velmi těší...nakonec se docela snažím, aby všem chutnalo - těm, pro které vařím, i těm, kteří najdou recept a uvaří si ho. Navíc ani já nesním cokoli, musí mi to prostě chutnat. Takže za to může moje "mlsnost" a vybíravost.
O víkendu jsem nevařila, celý týden jsem byla členem poroty festivalu, tak to byly samé oficiální obědy a večeře...Ale nějaké inspirace jsem načerpala.


O víkendu jsem nevařila, celý týden jsem byla členem poroty festivalu, tak to byly samé oficiální obědy a večeře...Ale nějaké inspirace jsem načerpala.

26. 10. 2012 22:57
Eliza: Recept náááádherný !! Jako všechny Tvé recepty !! Tady jsi pro mě kuchařka číslo jedna. Máš vytříbený vkus na pokrmy, prvotřídní recepty a Tvé fotky jsou překrásné, hodné místa v časopisech, či kuchařských knihách. Máš na fotkách také krásné talíře a je z fotek prostě cítit i skrze dráty a internet pohoda a harmonie, žádná křeč. A jen tak mimochodem, ano, Chambord by měl zůstat...souhlasím s Tebou
Těším na další Tvůj skvost mezi recepty...bude víkend, určitě budeš kouzlit ve Tvé krásné kuchyni, mohla bys mě zas potěšit nějakou tou Tvojí až profesionální krásou... 
Díky, že jsi!




24. 10. 2012 06:23
To vypada velice zajimave..

23. 10. 2012 19:09


23. 10. 2012 12:44
Eliza: Myslím, že bychom si rozumět měli, máme možná dost společného. Například vařečku a historii. Kromě toho, když jsem uviděla Vaše motto, zírala jsem skoro nevěřícně. A to jsem prosím neopisovala!

23. 10. 2012 12:15
Milá Dajdo, moc děkuji za Vaše řádky a inteligentní projev. V archivu, kde pracuji, řešíme autorská práva dennodenně (zejména u filmu, kde je celá řada tvůrčích profesí). Ani tady u receptů mi není cizí uvést zdroj, pokud ho ovšem znám. Ale myslím, že si rozumíme.
Chambord, také bych spoustu kulinářských výrazů neznala, ale mám jednoho kolegu a to je odborník skrze skoro všechno kolem papání...
P.S. Snad tu zůstaneš, moc mužských přátel tu totiž není...
Chambord, také bych spoustu kulinářských výrazů neznala, ale mám jednoho kolegu a to je odborník skrze skoro všechno kolem papání...


23. 10. 2012 11:53
Elizo, parádní recept, který mne ještě obohatil o nové slovo v gastronomii.
23. 10. 2012 10:22
Magdalenka,ok,nasla jsem si ho a precetla.Proto jsem takto odpovedela.
23. 10. 2012 10:06
Jitkas:nie je to môj recept, ale užívateľky "Iljuša". Napísala som, že je to niečo podobné, čo nám veľmi chutilo, mám rad pomalé varenie.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Čokoládové preclíky
Přidáno před 1 hodinou
Bůček s pekingským zelím
Přidáno před 2 hodinami
Kunovjanská kuřecí játra
Přidáno před 9 hodinami
Ananas ve vlastní šťávě
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží játra na paprice z pánve
Přidáno před 14 hodinami
Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Přidáno 28. 11. 2023 10:47
Právě bylo uvařeno:
Kakaovo ořechové pracny
Kacaaba uvařila před 36 minutami
Jednoduché domácí housky
Katy812009 uvařila před 2 hodinami
Královské žampiony
Blanka5 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
HanaTrk uvařila před 2 hodinami
Šlehačková roláda bez mouky
cruchot uvařila před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kike Ciperka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Hrníčkové perníčky
kokdaj uvařila před 7 hodinami
Zakysané lívanečky
Milahu uvařila před 8 hodinami
Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou
martiline uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: pecena hovezi zebra pečená hovězí žebra pohlreich pečená hovězí žebra na medu marináda na hovězí žebra hovězí žebra pečená marinovaná hovězí žebra hovezi zebra na medu recepty hovězí žebro pečené pečené hovězí žebro pohlreich pecena hovezi zebra recept pečené hovězí žebro hovězí žebra marináda recept hovězí žebro pečené nakládaná žebra pečené hovězí zebra marináda na pečené hovězí žebro recept na pečená hovězí žebra marinované hovězí zebra marinada na pecena hovezi zebra recept pečená hovězí žebra
Suroviny: žebro hovězí, hořčice dijonská, med, česnek, ocet vinný, olej olivový, demi glace, feferonka, koření provensálské, mrkev, cibule, vývar hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl
Brasírovaná hovězí žebra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgKq
39 názorů