Nutriční hodnoty (Mandlové "linecké" cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 930 kJ / 2 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,51 g |
Tuky | 150,42 g |
– nasycené | 62,22 g |
– nenasycené | 80,61 g |
–– mononenasycené | 54,57 g |
–– polynenasycené | 26,04 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 18,64 g |
Cholesterol | 687 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 318,49 g |
– cukry | 191,34 g |
––– laktóza | 0,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g mandlové mouky (najemno umletých oloupaných mandlí) | Mouka mandlová | 100 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
170 g 170 g moučkového cukru | Cukr bílý | 170 g |
2 lžičky 2 lžičky vanilkového cukru (pár kapek vanilkového aroma) | Cukr vanilkový | 10 g |
100-105 g 100-105 g másla (změklého) | Máslo kravské | 102.5 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 citron (nastrouhaná kůra, pouze žlutá část) | Citrón čerstvý | 90 g |
zavařenina (nejlépe rybízová) | Marmeláda meruňková |