Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlové "linecké" cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 930 kJ /
2 851 kcal
Bílkoviny46,59 g
– z toho živočišné bílkoviny8,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,51 g
Tuky150,42 g
– nasycené62,22 g
– nenasycené80,61 g
–– mononenasycené54,57 g
–– polynenasycené26,04 g
––– omega 30,54 g
Vláknina18,64 g
Cholesterol 687 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy318,49 g
– cukry191,34 g
––– laktóza0,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mandlové mouky (najemno umletých oloupaných mandlí) Mouka mandlová 100 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
170 g 170 g moučkového cukru Cukr bílý 170 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového cukru (pár kapek vanilkového aroma) Cukr vanilkový 10 g
100-105 g 100-105 g másla (změklého) Máslo kravské 102.5 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 citron (nastrouhaná kůra, pouze žlutá část) Citrón čerstvý 90 g
zavařenina (nejlépe rybízová) Marmeláda meruňková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.