Nutriční hodnoty (Krůtí plátky na víně a na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 494 kJ / 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,08 g |
| Tuky | 30,57 g |
| – nasycené | 8,53 g |
| – nenasycené | 20,69 g |
| –– mononenasycené | 14,86 g |
| –– polynenasycené | 5,83 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 43,85 g |
| – cukry | 6,98 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 krůtí plátky z kýty | Vepřová kýta | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| černý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 PL 4 PL francouzské hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 60 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 150 g 150 g lesních hub z letošního sběru (zmražené) | Hřib čerstvý | 150 g |
| 300-400 ml 300-400 ml vývaru z kostí | Vývar hovězí | 350 ml |
| 100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |