Nutriční hodnoty (Vepřové (nejen) na hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,24 g |
| Tuky | 11,75 g |
| – nasycené | 6,30 g |
| – nenasycené | 5,40 g |
| –– mononenasycené | 1,88 g |
| –– polynenasycené | 3,52 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 24,64 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 52,10 g |
| – cukry | 17,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovičky bez kosti (lze použít i kýtu, kotletu nebo plec) | Vepřová krkovice | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g šunkové klobásy (nebo libové slaniny) | Klobása | 150 g |
| 250 g 250 g hrášku | Hrášek zelený | 250 g |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| jíška nebo hladká mouka | Jíška máslová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |