Nutriční hodnoty (Kuřecí kaldoun)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 29 051 kJ / 6 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 489,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 464,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,83 g |
Tuky | 460,43 g |
– nasycené | 250,34 g |
– nenasycené | 170,28 g |
–– mononenasycené | 146,57 g |
–– polynenasycené | 23,71 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 10,22 g |
Cholesterol | 9,22 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,32 g |
Sacharidy | 206,30 g |
– cukry | 14,26 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kuřecích skeletů s masem a s drůbky | Droby kuřecí směs | 2000 g |
kořenová zelenina do vývaru | Mrkev čerstvá | |
cibule - zbavená pouze první slupky | Cibule čerstvá | |
voda | Voda | |
pepř celý - dle chuti | Pepř černý | |
nové koření - cca 4 kuličky kuličky | Nové koření | |
bobkový list - 2 ks ks | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
210 g 210 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 210 g |
muškátový květ - špetka špetka | Muškát květ sušený | |
500 g 500 g kuřecích jater - očištěných | Játra kuřecí | 500 g |
150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cca 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka - nemusí být | Majoránka sušená | |
strouhanka jemně mletá, na zahuštění | Strouhanka pšeničná |