Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kaldoun)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie29 051 kJ /
6 943 kcal
Bílkoviny489,99 g
– z toho živočišné bílkoviny464,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,83 g
Tuky460,43 g
– nasycené250,34 g
– nenasycené170,28 g
–– mononenasycené146,57 g
–– polynenasycené23,71 g
––– omega 32,07 g
Vláknina10,22 g
Cholesterol 9,22 g
Sodík 2,15 g
Sůl5,32 g
Sacharidy206,30 g
– cukry14,26 g
––– laktóza3,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg kuřecích skeletů s masem a s drůbky Droby kuřecí směs 2000 g
kořenová zelenina do vývaru Mrkev čerstvá
cibule - zbavená pouze první slupky Cibule čerstvá
voda Voda
pepř celý - dle chuti Pepř černý
nové koření - cca 4 kuličky kuličky Nové koření
bobkový list - 2 ks ks Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
210 g 210 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 210 g
muškátový květ - špetka špetka Muškát květ sušený
500 g 500 g kuřecích jater - očištěných Játra kuřecí 500 g
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
cca 4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka - nemusí být Majoránka sušená
strouhanka jemně mletá, na zahuštění Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.