Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kari s pórkem a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 247 kJ /
537 kcal
Bílkoviny60,22 g
– z toho živočišné bílkoviny44,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,20 g
Tuky13,64 g
– nasycené5,85 g
– nenasycené6,78 g
–– mononenasycené3,89 g
–– polynenasycené2,89 g
––– omega 30,53 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 122 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy30,14 g
– cukry7,78 g
––– laktóza2,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g kuřecího masa - řízky stehenní nebo prsa Kuře prso 180 g
sůl Sůl mořská
kari Kari
100 g 100 g pórku + na dozdobení Pórek čerstvý 100 g
cca 50 ml 50 ml vývaru Vývar hovězí 50 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 62.5 ml
70 g 70 g cizrny - uvařené nebo z konzervy Cizrna 70 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.