Nutriční hodnoty (Kuřecí kari s pórkem a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 247 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 13,64 g |
| – nasycené | 5,85 g |
| – nenasycené | 6,78 g |
| –– mononenasycené | 3,89 g |
| –– polynenasycené | 2,89 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 26,40 g |
| Cholesterol | 122 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 30,14 g |
| – cukry | 7,78 g |
| ––– laktóza | 2,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g kuřecího masa - řízky stehenní nebo prsa | Kuře prso | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kari | Kari | |
| 100 g 100 g pórku + na dozdobení | Pórek čerstvý | 100 g |
| cca 50 ml 50 ml vývaru | Vývar hovězí | 50 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 62.5 ml |
| 70 g 70 g cizrny - uvařené nebo z konzervy | Cizrna | 70 g |
| olej | Olej řepkový |