Nutriční hodnoty (Kuřecí kari s pórkem a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 247 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
Tuky | 13,64 g |
– nasycené | 5,85 g |
– nenasycené | 6,78 g |
–– mononenasycené | 3,89 g |
–– polynenasycené | 2,89 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 30,14 g |
– cukry | 7,78 g |
––– laktóza | 2,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g kuřecího masa - řízky stehenní nebo prsa | Kuře prso | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
kari | Kari | |
100 g 100 g pórku + na dozdobení | Pórek čerstvý | 100 g |
cca 50 ml 50 ml vývaru | Vývar hovězí | 50 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 62.5 ml |
70 g 70 g cizrny - uvařené nebo z konzervy | Cizrna | 70 g |
olej | Olej řepkový |