Nutriční hodnoty (Špagety podle Lubora Kostelky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 223 kJ / 2 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,26 g |
| Tuky | 105,42 g |
| – nasycené | 51,61 g |
| – nenasycené | 49,76 g |
| –– mononenasycené | 41,97 g |
| –– polynenasycené | 7,79 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 17,11 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 3,55 g |
| Sůl | 8,86 g |
| Sacharidy | 241,23 g |
| – cukry | 36,25 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
| 100 g 100 g slaniny (uzeného špeku) | Špek | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100 ml 100 ml kečupu | Kečup sladký | 100 ml |
| 100 g 100 g tvrdého sýru (Gran Moravia) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |