Nutriční hodnoty (Bramborovo-dýňové placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 398 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,24 g |
Tuky | 16,81 g |
– nasycené | 3,84 g |
– nenasycené | 7,75 g |
–– mononenasycené | 5,82 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 120,10 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g dýňové dužiny | ||
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
1 1 čerstvě nasekaná petrželka dle chuti | Petržel nať čerstvá | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
rostlinný olej na smažení | Olej řepkový |