Nutriční hodnoty (Bramborový salát s řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 971 kJ / 3 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,98 g |
Tuky | 252,81 g |
– nasycené | 31,77 g |
– nenasycené | 194,75 g |
–– mononenasycené | 72,19 g |
–– polynenasycené | 122,56 g |
––– omega 3 | 4,64 g |
Vláknina | 34,40 g |
Cholesterol | 973 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 10,93 g |
Sacharidy | 197,50 g |
– cukry | 53,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
100 g 100 g plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 100 g |
400 g 400 g červené řepy (uvařená doměkka, oloupaná) | Červená řepa čerstvá | 400 g |
2-3 2-3 vařená vejce | Vejce slepičí | 175 g |
250 g 250 g majonézy nebo zakysané smetany (lze kombinovat) | Majonéza | 250 g |
200 g 200 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
700 g 700 g vařených oloupaných brambor | Brambor zimní | 700 g |