Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 971 kJ /
3 339 kcal
Bílkoviny53,68 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,98 g
Tuky252,81 g
– nasycené31,77 g
– nenasycené194,75 g
–– mononenasycené72,19 g
–– polynenasycené122,56 g
––– omega 34,64 g
Vláknina34,40 g
Cholesterol 973 mg
Sodík 4,52 g
Sůl10,93 g
Sacharidy197,50 g
– cukry53,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl a pepř dle chuti Pepř černý
100 g 100 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 100 g
400 g 400 g červené řepy (uvařená doměkka, oloupaná) Červená řepa čerstvá 400 g
2-3 2-3 vařená vejce Vejce slepičí 175 g
250 g 250 g majonézy nebo zakysané smetany (lze kombinovat) Majonéza 250 g
200 g 200 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 200 g
700 g 700 g vařených oloupaných brambor Brambor zimní 700 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.