Nutriční hodnoty (Bramborový salát s řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 971 kJ / 3 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,98 g |
| Tuky | 252,81 g |
| – nasycené | 31,77 g |
| – nenasycené | 194,75 g |
| –– mononenasycené | 72,19 g |
| –– polynenasycené | 122,56 g |
| ––– omega 3 | 4,64 g |
| Vláknina | 34,40 g |
| Cholesterol | 973 mg |
| Sodík | 4,52 g |
| Sůl | 10,93 g |
| Sacharidy | 197,50 g |
| – cukry | 53,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
| 100 g 100 g plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 100 g |
| 400 g 400 g červené řepy (uvařená doměkka, oloupaná) | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 2-3 2-3 vařená vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 250 g 250 g majonézy nebo zakysané smetany (lze kombinovat) | Majonéza | 250 g |
| 200 g 200 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
| 700 g 700 g vařených oloupaných brambor | Brambor zimní | 700 g |