Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka - houbovačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 202 kJ /
1 243 kcal
Bílkoviny27,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,93 g
Tuky52,16 g
– nasycené32,54 g
– nenasycené18,26 g
–– mononenasycené15,93 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,28 g
Vláknina39,93 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy147,47 g
– cukry17,42 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
550 g 550 g brambor Brambor zimní 550 g
200 g 200 g čerstvých lesních hub Hřib čerstvý 200 g
100 g 100 g mrkve hrubě nastrouhané Mrkev čerstvá 100 g
140 g 140 g celeru hrubě nastrouhaného Celer bulva čerstvá 140 g
3 - 4 stroužky 3 - 4 stroužky česneku jemně nastrouhaného Česnek čerstvý 24.5 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 lžíce 1 lžíce celerové natě (nebo petrželové) Petržel nať čerstvá 15 g
cca 1,5 l cca 1,5 l vývaru, dle potřeby

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.