Domáci sekaná pro amatéry

Maja Halifax Kuchařka: Maja Halifax

Doba přípravy: 30 minut Mleté maso 8 názorů

Suroviny

1 kg mletého maso
4 ks vejce
majoránka
sůl
pepř
5 strouzku cesneku
strouhanka nebo pokrajena zemle
1 cibule
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso doporučuji koupit mražené a nechat volně rozmrznout, nedávat do mikrovlnky. Na sekanou je prostě lepší a pak už to jen všechno smícháme dohromady.

  2. Já preferuji místo strouhanky nakrájenou housku nebo toustový chléb.Vše to pořádně prohněteme, vytvarujeme dvě šišky a položíme na plech.

  3. Podlijeme pouze vodou nebo vývarem a dáme do trouby na 180°C asi na hodiny. Vajíčkem nepotírám.

  4. Pokud ná někdo tendenci, může to jednou za 30 minut decentně přetřít vodou, bohatě stačí a udělá to lepší kůrku než s vajíčkem.

Poznámka

Ja vytvorim tak nejvis 5 porci, ale to jen proto, ze jsem rodina jedliku a proste nandavame jak pro slony :) Doufam, ze bude chutnat, preji dobrou chut

Bohuzel mi spadnul PC a nemohu dolozit zbytek obrazku, tedy vydrzte, nez ji budu delat znovu a foto dolozim.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domáci sekaná pro amatéry

  • scofiq scofiq

    majo ahoj,
    nedělej si nic z rejpavých poznámek - já jdu zkusit právě tu TVOJI sekanou! :-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Sekaná příjde vždy vhod,buď jako hlavní chod,nebo nakrájená na tenké plátky jako menší pohoštění:-p:yes::-K

    Odpovědět

  • Dája Dája(neregistrovaná)

    Na Toprecepty chodím od jejich založení hlavně pro inspiraci a vůbec mi nevadí stejný recept s různými obměnami.Naopak má každý návštěvník možnost prohlídky a výběru.Chtěla jsem se už mnohokrát zaregistrovat a přidat nějaký recept s fotem,ale vždy mě odradily urýpané komentáře pod mnohými recepty.O napadání a osočování v nově zaváděných diskuzí ani nepíšu;-(
    Rcept i fotka se mi líbí:-p:yes:

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Zase se hašteříme. Je to nutné.??? VÍM - je to normál, a proč ne. Aspoň si ji připomenem. Snad tu blbou náladu prolomím +bodíkem 2

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    Zdenča: že tento recept je tady x krát pomíjím,že byly v textu chyby,budiž,ale aby ani nadpis nenapsala správně,mně docela dostalo..

    Odpovědět

  • zdenča zdenča(neregistrovaná)

    Ani Přece si tu nebudeme hrát na paní učitelku....jsme tu přece kvůli vaření nebo se mýlím ?????

    Odpovědět

  • casino casino

    ...povětšinou jsme tady amatéři:-))
    Dovolil jsem si přidat obrázek sekané nalpněné plněnou panenkou:-))
    Chápu, že v Anglii nemáte rohlíky... a nemražené maso tam taky nemáte?:-))
    (až vložíte autorské fofo, tak to své anihiluju - když, tak mi to prosím připomeňte SZ:-K

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    chyb jak máku,amatére:no:

    Odpovědět

Tématické fráze: nadívaná sekaná amatéři.cz amatéři.cz domácí sekaná s vajíčkem recepty ládi hrušky sekaná domácí sekaná sekana podle ladi hrusky sekaná z mikrovlnky sekaná s vajíčkem domácí sekaná s panenkou sekaná ládi hrušky sekaná od ládi hrušky sekana v mikrovlnce vaření pro amatéry vaření sekana láďa hruška sekaná tncz nova levné recepty ládi hrušky sekana sekaná s vajicky amatéři. cz recepty ládi hrušky plněná sekaná

Zapomněl/a jsem heslo