Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s červenou řepou a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 249 kJ /
1 016 kcal
Bílkoviny41,18 g
– z toho živočišné bílkoviny34,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,23 g
Tuky82,17 g
– nasycené10,58 g
– nenasycené64,19 g
–– mononenasycené18,70 g
–– polynenasycené45,49 g
––– omega 31,29 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,46 g
Sacharidy24,80 g
– cukry21,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 200 g 200 g těstovin, již uvařených v osolené vodě na skus
100 g 100 g majonézy nebo zakysané smetany Majonéza 100 g
150 g 150 g kuřecího masa pečeného, smaženého nebo grilovaného Kuře prso 150 g
250 g 250 g sterilované řepy ve sladkokyselém nálevu Červená řepa čerstvá 250 g
2 2 nakládané okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cca 1,5 lžíce cca 1,5 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
červená paprika Paprika červená čerstvá
vařená vejce Vejce slepičí
nakládaná kukuřice Kukuřice sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.