Nutriční hodnoty (Krémová celerovo-nivová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 770 kJ / 901 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
| Tuky | 56,15 g |
| – nasycené | 35,28 g |
| – nenasycené | 20,25 g |
| –– mononenasycené | 15,22 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 25,28 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 4,37 g |
| Sůl | 10,58 g |
| Sacharidy | 20,64 g |
| – cukry | 9,16 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 750 ml 750 ml vývaru | Vývar masový | 750 ml |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| petrželka nebo pažitka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |