Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová celerovo-nivová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 770 kJ /
901 kcal
Bílkoviny66,02 g
– z toho živočišné bílkoviny57,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,52 g
Tuky56,15 g
– nasycené35,28 g
– nenasycené20,25 g
–– mononenasycené15,22 g
–– polynenasycené5,02 g
––– omega 30,65 g
Vláknina25,28 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 4,37 g
Sůl10,58 g
Sacharidy20,64 g
– cukry9,16 g
––– laktóza2,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
750 ml 750 ml vývaru Vývar masový 750 ml
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
150 g 150 g nivy Niva 50% t. v s. 150 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
petrželka nebo pažitka na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.