Nutriční hodnoty (Krémová celerovo-nivová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 770 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
Tuky | 56,15 g |
– nasycené | 35,28 g |
– nenasycené | 20,25 g |
–– mononenasycené | 15,22 g |
–– polynenasycené | 5,02 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 25,28 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,58 g |
Sacharidy | 20,64 g |
– cukry | 9,16 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
750 ml 750 ml vývaru | Vývar masový | 750 ml |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
petrželka nebo pažitka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |