Nutriční hodnoty (Skotská vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 762 kJ / 1 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 130,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 120,24 g |
| – nasycené | 37,28 g |
| – nenasycené | 68,00 g |
| –– mononenasycené | 53,20 g |
| –– polynenasycené | 14,80 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 698 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g mletého masa vepřového a hovězího napůl | Vepřový ořez | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |