Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 360 kJ /
564 kcal
Bílkoviny47,00 g
– z toho živočišné bílkoviny25,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,00 g
Tuky29,00 g
– nasycené19,25 g
– nenasycené8,80 g
–– mononenasycené7,10 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,05 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy18,50 g
– cukry12,00 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 1 camembert Camembert
olej Olej řepkový
máslo na vymazání Máslo kravské
100 g 100 g goudy Gouda 45% t. v s. 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bylinky podle chuti - já použil provensálské koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.