Nutriční hodnoty (Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 29,00 g |
– nasycené | 19,25 g |
– nenasycené | 8,80 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 18,50 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 camembert | Camembert | |
olej | Olej řepkový | |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
100 g 100 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bylinky podle chuti - já použil provensálské koření | Provensálské koření |