Nutriční hodnoty (Hermelínové karbanátky s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 299 kJ / 1 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 106,30 g |
– nasycené | 57,29 g |
– nenasycené | 38,24 g |
–– mononenasycené | 33,50 g |
–– polynenasycené | 4,74 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,56 g |
Sacharidy | 34,32 g |
– cukry | 7,82 g |
––– laktóza | 5,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového mletého masa (z libovějšího bůčku, nebo plece) | Vepřová plec | 500 g |
200 g 200 g hermelínu (nebo camembertu) | Hermelín | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 hrst 1 hrst hladké petrželky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |