Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hermelínové karbanátky s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 299 kJ /
1 744 kcal
Bílkoviny161,55 g
– z toho živočišné bílkoviny157,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,30 g
Tuky106,30 g
– nasycené57,29 g
– nenasycené38,24 g
–– mononenasycené33,50 g
–– polynenasycené4,74 g
––– omega 30,90 g
Vláknina2,15 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 2,96 g
Sůl7,56 g
Sacharidy34,32 g
– cukry7,82 g
––– laktóza5,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového mletého masa (z libovějšího bůčku, nebo plece) Vepřová plec 500 g
200 g 200 g hermelínu (nebo camembertu) Hermelín 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
sůl Sůl mořská
1 1 starší rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 hrst 1 hrst hladké petrželky (podle chuti) Petržel nať čerstvá
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.