Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie809 kJ /
193 kcal
Bílkoviny10,98 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky11,17 g
– nasycené7,06 g
– nenasycené4,06 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové ledvinky Ledviny vepřové
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1,5 l 1,5 l domácího masového vývaru Vývar hovězí 1500 ml
česnek Česnek čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.