Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolkami a sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 221 kJ /
531 kcal
Bílkoviny14,67 g
– z toho živočišné bílkoviny5,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,34 g
Tuky26,41 g
– nasycené3,89 g
– nenasycené19,99 g
–– mononenasycené5,97 g
–– polynenasycené14,03 g
––– omega 30,32 g
Vláknina14,91 g
Cholesterol 49 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy51,93 g
– cukry10,06 g
––– laktóza4,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 brambor vařených ve slupce Brambor zimní 225 g
200 g 200 g mražených fazolových lusků Fazolky mražené 200 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 sklenka 1 sklenka sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.