Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolkami a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 221 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,34 g |
Tuky | 26,41 g |
– nasycené | 3,89 g |
– nenasycené | 19,99 g |
–– mononenasycené | 5,97 g |
–– polynenasycené | 14,03 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 14,91 g |
Cholesterol | 49 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 51,93 g |
– cukry | 10,06 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 225 g |
200 g 200 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 200 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 sklenka 1 sklenka sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 ml 100 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |