Nutriční hodnoty (Celerovo-sýrová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 029 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 1,89 g |
– nasycené | 1,01 g |
– nenasycené | 3,01 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,34 g |
– cukry | 13,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
máslo | Máslo kravské | |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru nebo použijeme kelímek gelového | Vývar zeleninový | 1500 ml |
4 4 tavené smetanové sýry | Sýr tavený | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |