Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-sýrová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 029 kJ /
246 kcal
Bílkoviny9,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,63 g
Tuky1,89 g
– nasycené1,01 g
– nenasycené3,01 g
–– mononenasycené0,61 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 567 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy33,34 g
– cukry13,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo Máslo kravské
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru nebo použijeme kelímek gelového Vývar zeleninový 1500 ml
4 4 tavené smetanové sýry Sýr tavený
smetana Smetana kravská sladká 12%
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.